به گزارش پارس به نقل از بازار خبر، کارشناسان موسسه پژوهشی کوتری وابسته به سازمان جهانی جهانگردی عوامل متعددی را در افزایش تمایل مردمان قاره آسیا و بویژه چینی ها به سفر موثر می دانند که از آن جمله می توان به افزایش سطح درآمد، شهری شدن، افزایش درآمد ها و برداشته شدن محدودیت ها بر مسافرتهای خارجی اشاره کرد.

  چین به عنوان پرجمعیت ترین کشور جهان در سال ۲۰۱۳ با فرستادن ۹۷ میلیون گردشگر به کشورهای مختلف، بیشترین میزان گردشگر را در سطح جهان داشت.

در این شرایط کارشناسان بر این باورند که در سال جاری میلادی بیش از ۱۰۰ میلیون چینی به عنوان گردشگر به دیگر کشورها سفر می کنند و پول زیادی را نیز در سفرهای خود هرینه خواهند کرد.

پژوهش موسسه کوتری همچنین نشان می دهد که نسل جدید گردشگران چینی برخلاف نسل قبلی بسیار اهل مسافرتند، خوشگذران، تحصیل کرده و همچنین ولخرجند و بدنبال کالاهای لوکس می گردند. آنها همچنین به شفر به مناطق بدون مالیات مثل هنگ کنگ علاقه زیادی دارند.

در شش سال گذشته همچنین سفر گردشگران چینی به آمریکا افزایش چشمگیری داشته و از ۴۰۰ هزار به یک میلیون و ۴۰۰ هزار رسیده، هر چند که میزان مسافرت آنها به ژاپن و انگلیس کاهش کمی داشته است.

در این میان کشورهای مختلف قصد دارند شرایط سفر گردشگران چینی ا به کشورهایشان تسهیل کنند که از جمله این اقدامات می توان به تسهیل قوانین صدور ویزای گردشگری برای گردشگران چینی از سوی کشورهای کره جنوبی، فرانسه و انگلیس اشاره کرد.

طبق اعلام سازمان جهانی جهانگردی، در سال ۲۰۱۳ تعداد گردشگران چینی جهان حدود ۲۲ درصد رشد داشته که کارشناسان علت اصلی این امر را رشد چشمگیر درآمدهای مردم چین در سال های اخیر می دانند.