شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار امروز ۳۲۴ واحد افت کرد و تا تراز ۷۷ هزار و ۷۵۷ واحدی پایین آمد شاخص کل هم‌وزن نیز با ۱۰ واحد کاهش نسبت به آخرین روز معاملاتی هفته گذشته به عدد ۱۴ هزار و ۴۶۹ واحدی رسید.

شاخص ازاد شناور نیز امروز ۴۳۱ واحد افت و رقم ۸۶ هزار ۸۷۶ واحدی را تجربه کرد. همچنین شاخص بازار اول و دوم به ترتیب ۲۸۱ و ۳۸۸ واحد نسبت به چهارشنبه گذشته افت کردند به طوری که شاخص بازار اول در عدد ۵۴ هزار ۷۲۵ واحدی ایستاد و شاخص بازار دوم رقم ۱۶۸ هزار و ۲۰۶ واحدی را تجربه کرد.

نماد معاملاتی شرکت‌های سرمایه گذاری غدیر، فولاد مبارکه اصفهان و صنایع پتروشیمی خلیج فارس به ترتیب با ۶۶، ۵۶ و ۴۲ واحد تاثیر منفی در شاخص کل بیشترین نقش را در افت نماگر بازار سرمایه ایفا کردند. در طرف مقابل نماد پتروشیمی جم، داروپخش و سرمایه گذاری سایپا از معدود نمادهایی بودند که سعی کردند نگذارند شاخص کل بیش از این افت کند.

ارزش معاملات امروز به رقم ۱۶۱ میلیارد و ۶۵۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بالغ شد که این عدد ناشی از دست به دست شدن ۷۸۳ میلیون و ۹۱۹ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی نزدیک به ۶۰ هزار نوبت داد و ستد بود. با توجه به این ارقام ارزش و حجم معاملات نسبت به چهارشنبه گذشته شاهد کاهش است.

در معاملات گروه خودرویی‌ها شاهد حجم قابل توجهی از خرید و فروش حقوقی بودیم به طوری که در نماد شرکت سایپا امروز حقوقی‌ها ۷۵.۲ درصد از عرضه کل را به خود اختصاص دادند و در طرف مقابل ۶۰.۲ درصد از سهام هارا خریداری کردند. همچنین در نماد معاملاتی شرکت ایران خودرو ۲۸.۸ از عرضه‌ها و ۵۱.۱ درصد از خریدها مربوط به حقوقی‌ها بود علاوه بر این در نماد زامیاد ۶۵ درصد از عرضه‌ها و ۶۲.۴ درصد از خریدها مربوط به معامله کنندگان حقوقی بود.

در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت سیمان ایلام و پارس سرام به علت تعدیل پیش‌بینی درآمد هر سهم وهمچنین نماد معاملاتی حق تقدم شرکت عمران و توسعه فارس به علت پایان مهلت پذیره نویسی متوقف شدند.

شاخص کل فرابورس ایران در اولین روز معاملاتی این هفته ۹.۷ واحد رشد کرد و به رقم ۸۰۸.۳ رسید. همچنین ارزش معاملات فرابورس به رقم ۲۵۷ میلیارد و ۸۸۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بالغ شد که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۳۹۵ میلیون و ۱۵۲ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی نزدیک به ۲۰ هزار نوبت معامله بود.