دکتر حمید اکبری افزود: پیش از این حدود ۲۴ رشته مشترک میان وزارت علوم و وزارت بهداشت وجود داشت که مسئولیت آنها محل اختلاف بود.

وی گفت: وزیر بهداشت پیشنهاد داده بود که انجام کلیه امور مربوط به آموزش گرایش های مرتبط با سلامت رشته مقاطع تحصیلی مختلف به صورت متمرکز در وزارت بهداشت صورت گیرد که رئیس جمهور آن را تایید و ابلاغ کرد.

وی افزود: از جمله این رشته ها روانشناسی بالینی بود که این اتفاق افتاد و به وزارت بهداشت واگذار شد.

اکبری خاطرنشان کرد: از جمله رشته هایی که به وزارت بهداشت واگذار شد شامل روانشناسی بالینی، روانشناسی سلامت، روانشناسی خانواده، علوم ورزشی، ورزش درمانی، خدمات سلامت و بهورزی، دارویاری، سلامت یاری، تغذیه ورزشی، مراقبت از زنان، مراقبت طبی از سالمندان، مشاوره ژنتیک، ماساژدرمانی، بهداشت روان و مشاوره ورزشی، کایروپراکتیک است.

وی یادآور شد: همه این رشته ها برای آموزش نیاز به فیلد آموزشی دارند و اگر در جای دیگری آموزش ببیند، فرد آموزش لازم مرتبط با سلامت نمی بیند و در مجموع به سلامت جامعه صدمه می زند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: بر اساس اسناد بالادستی کلیه امور مربوط به آموزش، پژوهش و پیشگیری در سلامت بر عهده وزارت بهداشت است.

وی یادآور شد: متقابل هم به وزارت علوم اعلام کردیم که رشته های مهندسی پزشکی و مهندسی بیمارستانی را به آنها واگذار کرده ایم.

آخرین نامه صادره مربوط به پیشنهاد وزیر بهداشت مبتنی بر گرفتن رشته های روانشناسی بالینی، سلامت و خانواده درمانی در ۱۹ خردادماه ۹۵ از دفتر ریاست جمهوری به دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری کشور فرستاده شده است.

در این نامه، رئیس جمهور خطاب به وزیر علوم تاکید کرده است: «همه رشته های مرتبط به سلامت باید در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متمرکز باشد. »