دکتر امین صابری نیا با اشاره به بازدید میدانی خود از مناطق سیل زده در دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اتخاذ روش پیشگیرانه و تخلیه سریع مناطقی که در مسیر سیلاب قرار داشتند، باعث شد میزان مصدومیت ها کم باشد و مردم با کمترین آسیب های جانی ناشی از سیلاب مواجه شوند.

وی خاطرنشان کرد: در جریان سیل اخیر در استان لرستان، اقدامات اولیه خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی لرستان صورت گرفته است و همچنین کارشناسان بهداشت محیط به صورت ۲۴ ساعته شرایط بهداشتی  را تحت نظارت داشته اند.

رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به مسدود بودن راه های مواصلاتی به روستاهای اطراف و مناطق سیل زده، گفت: بیشترین نگرانی، تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی به منظور جلوگیری از احتمال بیماری های منتقله از آب آلوده بوده است.

صابری نیا گفت: وزارت بهداشت نگرانی خود را به ستاد بحران اعلام کرده و درخواست  کرده است که ضمن هماهنگی بیشتر و بازکردن راه های مواصلاتی، کارشناسان بهداشت بتوانند نوع آب شرب مصرفی در بخش های سیل زده را مورد ارزیابی قرار دهند.

رئیس اورژانس کشور افزود: در حال حاضر حدود ۸۵ هزار نفر در استان لرستان با مشکل تامین آب آشامیدنی بهداشتی مواجه هستند.

وی همچنین، در خصوص ارائه خدمات درمانی توسط اورژانس در مناطق سیل زده استان لرستان، گفت: فعلا خدمات اورژانس دچار مشکل نشده است ولی ما بیشتر نگران اپیدمی و بیماری های منتقله از راه مدفوع و آب آشامیدنی هستیم.

صابری نیا افزود: در حال حاضر تعداد مراجعات به بیمارستان ها در این نواحی افزایش خاصی نداشته و تنها موردی که رو به افزایش است بیماری های سرماخوردگی در کودکان زیر ۶ سال است.

وی همچنین بر لزوم توجه و پیگیری ابتلای کودکان زیر ۶ سال، زنان باردار و افراد بالای ۶۵ سال به بیماری های ناشی از سیلاب تاکید کرد و افزود: خوش بختانه در حال حاضر خیلی درگیر بیماری نیستیم اما به دلیل شرایط زیر ساختی که در مناطق سیل زده وجود دارد، باید آماده ارائه خدمات درمانی به بیماران در این مناطق باشیم.