به گزارش پارس به نقل از فارسمحمد رضوانی گفت: نباید روزاسه با آکنه با غرور جوانی اشتباه گرفته‌شود. آکنه درصورت و تنه گروه سنی جوان شایع است اما روزاسه در گروه سنی میانسال و بیشتر در مثلث صورت بروز می کند که این امر با افزایش ضخامت پوست بینی و تورم آن همراه است. این بیماری به‌صورت جوش‌های برجسته قرمز و سفید رنگ و رگ‌های خونی کوچک در سطح پوست، تورم و برافروختگی مداوم گونه‌ها، بینی و پیشانی خود را نشان می‌دهد.

این متخصص پوست گفت: این بیماری یک درمان طولانی مدت دارد و پزشک در مرحله اول، استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های ضد التهابی را تجویز می‌کند و در موارد تشدید علائم با تجویز راکوتان سعی می‌کند التهابات را بهبود بخشند. همچنین پزشکان می‌توانند با عمل جراحی رگ‌های خونی قابل دیدن را بر دارند.

وی ادامه داد: روزاسه ممکن است در افراد مبتلا، به صورت قرمزی چشم‌ها بروز کند. به این حالت روزاسه چشمی گفته می‌شود که ممکن است باعث قرمزی و ورم پلک‌ها نیز شود. در موارد شدیدتر، اگر روزاسه درمان نشود، ممکن است باعث آسیب به قرنیه یا آسیب‌های چشمی جبران ناپذیری شود.

وی در پاسخ به نقش تغذیه در بهبود روزاسه عنوان کرد: تغذیه نامناسب می‌تواند التهابات و قرمزی ناشی از روزاسه را تشدید کند. بدن هر فرد نسبت به بعضی مواد خوراکی حساسیت نشان می دهد که باید طبق تجربه شخصی از مصرف آن‌ها خودداری کند؛ اما در کل نوشیدنی‌های داغ و غذاهای دارای طبع تند و گرم باعث تشدید روزاسه می‌شود.

این متخصص پوست در پایان پیرامون درمان‌های گیاهی در درمان روزاسه تصریح کرد: تاکنون درمان گیاهی موثری در این زمینه مشاهده نشده است.