اسماعیل جلالی نماینده مردم مسجد سلیمان و لالی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی پارس با بیان این خبر گفت: در جلسه امروز و بعد از استماع گزارش دیوان محاسبات و مخالفان و موافقان کلیات لایحه بودجه به رای گیری گذاشته و ۲۲ نفر موافق و ۲۲ نفر مخالف لایحه بودجه ۹۲ بودند.

این نماینده مردم مسجد سلیمان افزود: با توجه به اینکه برای تصویب لایحه بودجه نصف به علاوه یک رای لازم بوده و این رای کسب نشده است، کلیات لایحه بودجه سال ۹۲در کمیسیون تلفیق به تصویب نرسید.

این عضو کمیسیون تلفیق مجلس تصریح کرد: بنابراین لازم است کلیات لایحه یک بار دیگر در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برای رای گیری مطرح شود و اگر کلیات آن در صحن علنی رای آورد لایحه برای بررسی در جزئیات دوباره به کمیسیون تلفیق ارجاع داده می شود، در غیراین صورت لایحه به دولت برمی گردد و دولت باید لایحه بودجه را اصلاح و به مجلس تقدیم کند.

در ادامه محمدعلی عبدالله زاده در رابطه با دلایل رد کلیات لایحه بودجه سال ۹۲ در کمیسیون تلفیق مجلس گفت: ضعف ساختار بودجه و تکیه بر درآمدهای نفتی از علل اصلی رد این لایحه در کمیسیون تلفیق بود. نماینده مردم طبس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت در لایحه بودجه سال ۹۲ قصد داشت قانون هدفمندی یارانه ها را به طور کامل اجرا کند اما نمایندگان مخالف اجرای این قانون به طور کامل بودند.

وی با بیان اینکه کشور دچار رکود تورمی است، اظهار داشت: لایحه بودجه سال ۹۲ با وجود مشکل تامین نقدینگی واحدهای تولیدی دارای نگاه انقباضی به تولید داخلی است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: سیاستگذاری های غلط ارزی دولت در بودجه ۹۲ از دلایل دیگر رد این لایحه در کمیسیون تلفیق بود. چند نرخی بودن قیمت ارز و همچنین عدم مرجعیت بانک مرکزی در تعیین نرخ ارز نمایانگر سیاست های غلط ارزی در لایحه بودجه ۹۲ است.